Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/podcpto/domains/podcpto.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Вітаємо, колеги!

У листопаді 2022 року вишов збірник матеріалів за підсумками роботи V Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності», яка відбулася 29-30 вересня 2022 року в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти. Не залишилися осторонь і педагоги Центру, а саме: Барабаш І. О., Балабанов С. О. Главацька О. Г., Дранічнікова В.А., Жмурко О. Г., Зборовець Н. М., Корогода І. І., Кравчук О. М., Маканик А .В., Продан І. П., Рущак О. Д., Сівак Ж. І., Сідор І. Л., Сопільник М. П., Срібняк Т. В., Степанова Т. В., Таєнчук О. В., Чекригіна Г. Б., Чорненька О. М., Чорна О. М., Чорний О. В., Чугаєва О. А., які представили власний досвід роботи у вищезазначеному збірнику. Дякуємо колеги, що не стоїте на місці, професійно зростаєте і розвиваєтеся, тим самим створюєте позитивний імідж нашого освітнього закладу!

Центр розвитку кар’єри проводить кар’єрне консультування здобувачів нашого закладу. Бізнес-консультант Дранічнікова Вікторія Анатоліївна розпочала цикл тренінгів техніки пошуку роботи. Сьогодні учні навчилися правильно складати власне резюме, адже це один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Щиро надіємось, що дані знання пригодяться нашим випускникам.

У невимушеній та творчій атмосфері проходять заняття гуртка художньо-естетичного напрямку “Пікассо” під керівництвом Н.В. Грель, де здобувачі освіти працювали над виконанням багатошарових витинанок. Найкращі роботи було обрано для участі у І Всеукраїнському багатожанровому конкурсі дитячо-юнацької творчості “Платформа талантів”

Вчитися корисно протягом усього життя!!! Дізнаватись про щось нове завжди цікаво!!!! Саме з такою метою наші здобувачі освіти з професії “кухар; кондитер” Лупан Христина та Павленко Крістіна разом з майстром виробничого навчання Чугаєвою О.А. відвідали майстер-клас за темою “Культура та особливості сучасної італійської кухні”, який проводив президент Асоціації UCM Italy Паоло Брешиа, разом із командою […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x