Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/podcpto/domains/podcpto.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

“Життя – найвища цінність”

В умовах сьогодення дуже важливо підтримувати в учнівської молоді усвідомлене розуміння поняття «життя», його унікальності, цінності, значущості для кожної особистості. Підлітки нерідко потребують навиків і вміння дивитись на певні проблеми ширше, любити себе і приймати, знаходити ресурс для підтримання власної стійкості у вирішенні життєвих негараздів. Буває так, що зайшовши в “глухий кут”, у якусь (як здається) безвихідь чи зіткнувшись із несправедливістю люди шкодять собі або ж роблять крок з фатальними наслідками для життя . Саме тому, практичним психологом, Катериною Золотарьовою, було організовано мотиваційну зустріч з учнями центру на тему “Життя – найвища цінність”. Основний напрямок заходу скерований на усвідомлення того, що життя – це великий дар для людини, прийняття власної неповторності, індивідуальності, пошук компромісів та подолання труднощів…

Центр розвитку кар’єри проводить кар’єрне консультування здобувачів нашого закладу. Бізнес-консультант Дранічнікова Вікторія Анатоліївна розпочала цикл тренінгів техніки пошуку роботи. Сьогодні учні навчилися правильно складати власне резюме, адже це один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Щиро надіємось, що дані знання пригодяться нашим випускникам.

У невимушеній та творчій атмосфері проходять заняття гуртка художньо-естетичного напрямку “Пікассо” під керівництвом Н.В. Грель, де здобувачі освіти працювали над виконанням багатошарових витинанок. Найкращі роботи було обрано для участі у І Всеукраїнському багатожанровому конкурсі дитячо-юнацької творчості “Платформа талантів”

Вчитися корисно протягом усього життя!!! Дізнаватись про щось нове завжди цікаво!!!! Саме з такою метою наші здобувачі освіти з професії “кухар; кондитер” Лупан Христина та Павленко Крістіна разом з майстром виробничого навчання Чугаєвою О.А. відвідали майстер-клас за темою “Культура та особливості сучасної італійської кухні”, який проводив президент Асоціації UCM Italy Паоло Брешиа, разом із командою […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x