Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

Завершення 2024-2025 навчального року

Завершення 2024-2025 навчального року, такого не простого, але досить продуктивного для нашого освітнього закладу! Саме це питання стало тематикою зборів трудового колективу та засідання педагогічної ради коледжу, які відбулися 25 червня. Вадим САВЧУК, директор коледжу, презентував щорічний звіт за підсумками діяльності освітнього закладу, де були представлені основні досягнення педагогічного колективу, проаналізовані недоліки в роботі закладу та чітко окреслені основні завдання на новий навчальний рік. Вагомий акцент був зроблений на вступну компанію 2025-2026 н.р., яка дедалі стає складною у такий непростий для нашої країни час. Ольга ЩВЕЦЬ, завідувачка навчально-практичним центром змістовно презентувала організацію роботи учнівського навчального готельно-туристичного Центру – досягнення та подальші плани розвитку.

✔️

Результати роботи педагогічного колективу у розрізі навчально-виробничої, виховної, методичної та господарської складової представили Андрій ТІТЕНОК, Аліна ВАСИЛЬЄВА, Ганна ЧЕКРИГІНА, Анатолій КОСЮК, заступники директора з НВР, ВР, НМР, НР. Отже, не зупиняємося, розвиваємося та наближуємо нашу ПЕРЕМОГУ!

На базі Подільського професійного коледжу відбувся масштабний регіональний семінар-практикум «Улаштування каркасно-обшивних конструкцій і гіпсокартонних перегородок з використанням комплектних систем КНАУФ». Цей захід зібрав чимало учасників трьох областей (Хмельницька, Вінницька, Чернівецька) серед яких — викладачі та майстри виробничого навчання, представники будівельної галузі, здобувачі освіти, а також ветерани війни, які наразі опановують нові професії та активно інтегруються […]

Кулінарний хаб «Смак Майбутнього» запрацював на повну потужність на базі Подільського професійного коледжу у Кам’янці-Подільському! Цей інноваційний простір створено за підтримки держави — на суму 5 мільйонів гривень. «Смак Майбутнього» — це не просто кухня. Це сучасна лабораторія, де студенти вчаться європейським стандартам гастрономії, опановують тренди фуд-індустрії та впевнено крокують у професійне майбутнє. Майстер-класи Кулінарні […]