Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/podcpto/domains/podcpto.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Міжнародний конкурс юних митців

“Малюємо українською” – у Києві відкрилась виставка робіт, представлених на Міжнародному конкурсі юних митців з 28-ми країн світу. Тема конкурсу — авторське бачення улюбленої літери, а також предметів та образів, назви яких починаються на цю літеру української абетки. Для виставки обирали найкращі малюнки з більш ніж півтори тисячі надісланих. В список фіналістів потрапила учениця ДНЗ”Подільський центр ПТО” Дунчик Богдана.

Богдана, під керівництвом Кляпетури М.В., створила малюнок літери “М”. Приємно, що з 1200 робіт, робота Богдани потрапила в 300 кращих – в фінал конкурсу.

Ми вітаємо нашу ученицю з високим досягненням на міжнародному конкурсі, та бажаємо подальших успіхів та творчих перемог!!!!

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ Здобувачі освіти Подільського професійного коледжу мали приємну зустріч з представниками торгівельної мережі «Епіцентр». Метою зустрічі було обговорення можливостей працевлаштування. Представники “Епіцентру” розповідали про можливості, які чекають на молодих фахівців: від першого робочого місця до перспектив кар’єрного зростання. Дякуємо за цікаву презентацію про можливості працевлаштування на їх підприємстві.

У День МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВʼЯ, що відзначається у світі та Україні 10 жовтня, психологи проєкту «ПОРУЧ», тренери Наталія ГЕВЧУК та Наталя ЖИЛЯК, провели в нашому коледжі заняття для підлітків, мета якого звернути увагу молоді на необхідність ПІДТРИМКИ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВʼЯ та САМОПІКЛУВАННЯ!) ПЛЕКАЄМО СТІЙКІСТЬ РАЗОМ! Піклування про ментальне здоров’я має стати звичною справою кожного!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x