Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/podcpto/domains/podcpto.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Освітньо-кулінарний ХАБ

Понад 5 млн грн виділили для оновлення майстерні кулінарного профілю в нашому профтесі!

Наш заклад – один з переможців проєкту #100 майстерень.

Це проєкт Міністерства освіти і науки, метою якого є оновлення 100 майстерень закладів професійної освіти, які допоможуть учням ефективно та якісно навчатись найбільш затребуваним професіям для країни.

В нашій оновленій майстерні можна буде опанувати наступні професії: кухар, пекар, кондитер, офіціант.

Наприкінці весни розпочинаємо перші ремонтні роботи, щоб вже в наступному навчальному році надати можливість десяткам учнів і дорослих здобути робітничі професії в нових та сучасних майстернях та аудиторіях.

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ Здобувачі освіти Подільського професійного коледжу мали приємну зустріч з представниками торгівельної мережі «Епіцентр». Метою зустрічі було обговорення можливостей працевлаштування. Представники “Епіцентру” розповідали про можливості, які чекають на молодих фахівців: від першого робочого місця до перспектив кар’єрного зростання. Дякуємо за цікаву презентацію про можливості працевлаштування на їх підприємстві.

У День МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВʼЯ, що відзначається у світі та Україні 10 жовтня, психологи проєкту «ПОРУЧ», тренери Наталія ГЕВЧУК та Наталя ЖИЛЯК, провели в нашому коледжі заняття для підлітків, мета якого звернути увагу молоді на необхідність ПІДТРИМКИ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВʼЯ та САМОПІКЛУВАННЯ!) ПЛЕКАЄМО СТІЙКІСТЬ РАЗОМ! Піклування про ментальне здоров’я має стати звичною справою кожного!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x