Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

Проєкт “Покращення залучення та інтеграції підлітків, які постраждали від війни”

‼️У рамках проєкту по створення навчально-технічних просторів «MAKER HUB», який реалізує наш заклад спільно з громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку» за підтримки гуманітарної агенції Diakonie Katastrophenhilfe запрошуємо активних підлітків від 11 до 17 років на активності у рамках курсів «3D моделювання», «Arduino» та «Програмування»!!!

✅У нас буде цікаво, пізнавально та перспективно !

✅Заняття будуть проводитись на сучасному обладнанні (3D принтер, універсальний набір інструментів тощо), з використанням технології STEM-освіти.

✅Після закінчення навчання учасники отримають Сертифікат про проходження відповідного курсу.

✅Участь у проєкті – безкоштовна!

🖊️Щоб долучитися до проєкту, потрібно заповнити форму

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSTUY73ypKRFvmYjlhdXo3IYBmjWnClK444VxtMQvA4-eaMQ/viewform?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR21Pn5hEusRDhZx8mJ89H0enah-PjNyaTApfxSCG6nS_pYbxGX9ytXy53g_aem_8kSbYCJjQhg9xXWQdunmjA

📆до 12 вересня 2024 року

❗Більше інформації за посиланням https://pard.org.ua/zaproshuemo-pidlitkiv-11-17-rokiv-do…

Кулінарний хаб «Смак Майбутнього» запрацював на повну потужність на базі Подільського професійного коледжу у Кам’янці-Подільському! Цей інноваційний простір створено за підтримки держави — на суму 5 мільйонів гривень. «Смак Майбутнього» — це не просто кухня. Це сучасна лабораторія, де студенти вчаться європейським стандартам гастрономії, опановують тренди фуд-індустрії та впевнено крокують у професійне майбутнє. Майстер-класи Кулінарні […]

Сьогодні — святковий день у Подільському професійному коледжі! У гуртожитку офіційно відкрито кімнату для дозвілля Zdybanka Hub! Zdybanka Hub — це новий простір для зустрічей, спілкування, відпочинку та натхнення. Тут можна переглянути фільм, послухати музику, поспілкуватися з друзями або просто побути в затишній атмосфері. Цей хаб створений для того, щоб кожен мешканець гуртожитку почувався як […]