05.04. здобувачі освіти групи №221 з професії “Кухар; кондитер” відвідали один з кращих закладів ресторанного господарства нашого міста – ресторацію “ФРАНТ”. Під час уроку-лекції бармен закладу Стефанюк Роман ознайомив учнів з асортиментом, історією походження та технологією приготування гарячих напоїв та різних видів коктейлів. Особлива подяка керівництву за гостинність.
![](https://podcpto.km.ua/wp-content/uploads/2023/04/339461047_3616470795299366_4969359233210408605_n-1024x576.jpg)
![](https://podcpto.km.ua/wp-content/uploads/2023/04/339913714_785980126217647_5107696155138964083_n-1024x576.jpg)
![](https://podcpto.km.ua/wp-content/uploads/2023/04/339925747_771419924711087_3634407758797258025_n.jpg)
![](https://podcpto.km.ua/wp-content/uploads/2023/04/340012469_1591436831319796_7179825154831965767_n-1024x576.jpg)
![](https://podcpto.km.ua/wp-content/uploads/2023/04/340073921_1269333440337705_6069522446729358891_n-1024x576.jpg)