Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/podcpto/domains/podcpto.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Обласний семінар на тему якого: «Використання сучасних мистецьких напрямів та тенденцій при підготовці кваліфікованих робітників художнього профілю».

2 червня 2023 року Подільський центр ПТО зустрічав гостей. У заході, організованому в рамках засідання обласної фахової секції педагогічних працівників професій художнього профілю взяли участь викладачі професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання з усієї Хмельниччини, а також з Донеччини, м. Слов’янська. Всі вони зібралися під теплим Кам’янецьким сонцем задля обміну досвідом на обласному семінарі.

Учасники семінару ознайомилися з серією міні-виставок робіт учнів Центру, які були представлені у фойє закладу.

На початку заходу учасників семінару привітала директор НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Людмила Шевчук, яка подякувала всім присутнім за збереження та розвиток традицій декоративно-прикладного мистецтва на Хмельниччині. З привітальним словом до присутніх звернувся в.о. директора Центру Вадим Савчук, який зауважив, що дорогі гості завітали до одного з найкращих навчальних закладів області.

З «Сучасними підходами до підвищення якості професійної підготовки кваліфікованих робітників з професій художнього профілю» ознайомила присутніх методист НМЦ ПТО ПК Галина Соленцова.

Семінар був насичений доповідями педагогів-практиків, які безпосередньо займаються викладанням предметів мистецького циклу. Всі із задоволенням ділилися власними розробками та з цікавістю сприймали знахідки своїх колег.

Так про Національно – патріотичне виховання здобувачів освіти засобами візуального мистецтва у контексті сучасних викликів розповіла голова секції Наталія Грель.

Презентували мистецькі проєкти Олена Годна, Валентина Шевчук та Микола Оскома, педагоги Грицівського ВХПУ19 та Василенко Марина – викладач професійно-теоретичної підготовки Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти імені П.Ф. Кривоноса.

Семінаристи почули багато корисного про співпрацю з членами Національної спілки художників та музейними закладами від Галини Фурманчук, представниці Хмельницького професійного ліцею.

Лілія Мурах та Іванна Тарасюк – майстри в/н ВПУ №25 м.Хмельницького провели цікавий майстер-клас з Техніки подвійного мазка, а майстри в/н Центру Ольга Остапович і Олена Таєнчук залучили усіх охочих до виготовлення декоративної свічки та декорування ключниці технікою «Декупаж».

Наприкінці заходу майстер-клас «Моє місто» на пленері для учасників семінару провела викладач Ірина Сідор.

Організатори отримали багато схвальних відгуків та пропозиції від учасників та побажання зустрітися на семінарі ще раз!..

Близько 500 років тому великий Леонардо да Вінчі стверджував, що кожна людина несе в собі безцінний скарб — свій внутрішній творчий потенціал. Отже педагоги професій художнього профілю роблять усе можливе, щоб розкрити цей безцінний скарб, закладений в кожній дитині!

Творчий звіт

25 квітня 2024 року відбувся творчий звіт художніх колективів серед здобувачів освіти та працівників Подільського професійного коледжу

Проєкт #GIZ_ENEFEDU2.0 успішно завершений! Центр отримав від Міжнародних донорів: будівельні матеріали на утеплення гуртожитку, будівельні ліси, енергоефективні вікна, аварійні двері, меблі для гуртожитку, – і все це на загальну суму 800 тисяч грн! А ще інтерактивну панель, мультимедійні дошки, комп’ютери, навчальні посібники з чотирьох мільтикваліфікацій у сфері енергоефективності! Наші здобувачі освіти навчились працювати за принципом […]

29 березня 2024 року в Центрі відбулася атестація педагогічних працівників, яка проходила за новим Положенням про атестацію педагогічних працівників. Члени атестаційної комісії, яку очолив Вадим САВЧУК, ознайомилися з досвідом роботи та досягненнями педагогів у міжатестаційний період, оцінили їх професійні компетентності з урахуванням їхніх посадових обов’язків відповідно до основних принципів роботи атестаційної комісії, а саме: відкритість […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x