Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/podcpto/domains/podcpto.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Сьогодні у Центрі за підтримки Департамент освіти та науки відбувся надзвичайний захід – презентація книги “Жива українська кухня”, на вшанування пам’яті відомої дослідниці гастрономічної історії України, художниці, викладачки та дизайнерки Ольги Павленко, яка загинула влітку 2022 року внаслідок влучення російської ракети в торговий центр м.Кременчук.

Книгу “ЖУК” – жива українська кухня, закладу презентувала дослідниця кухні Поділля Viktoriia Zerklevich, а майстри та учні професій харчових технологій приготували смачні страви за рецептами Олі. Так, Ряба Ірина презентувала присутнім “Яворівський пиріг”, цікаво розповіла про його походження та технологію приготування;

Матковська Любов представила різдвяне печиво “коники” та “панночки”; Олена Галкіна пригостила всіх смачним хлібом, випеченим на власній заквасці, а Анастасія Маканик приготувала “кроля по – козацьки” та сучасно подала гостям для дегустації. Смачною була й “засипана капуста”, приготовлена майстром Тетяною Срібняк, яка наголосила, що їй відома дана страва, так як завжди на різдвяні свята її готувала бабуся. Олена Чугаєва розповіла всім про наливки, які описані в книзі та подала десерт “Гомбовці” за рецептом Олі Кольорово.

Шанованими гостями заходу були представники готельно – ресторанного бізнесу та закладів освіти нашого міста:

Дмитро Підлісний, готельно- ресторанний комплекс Клеопатра;

Вадим Дунець, ресторан “Тарас Бульба”;

Андрій Войтків, ресторан “Ситий пес”;

Віталій Завадський, готель “Ратуша”

Галина Локай, готельно- ресторанний комплекс “Ксенія”;

Леся Драбчук, ресторан “Стара Фортеця”;

Валентина Вощинська, “Кава від Поліцмейстера”;

Марина Фатіна, гостинний дім “Карта”;

Марина Каденюк, ресторація “Франт”;

Ганна та Артем Нефедові, представники фахового коледжу харчової промисловості;

Ольга Мальченко, директор коледжу архітектури та будівництва, які з задоволенням дегустувати страви, приготовлені нашими майстрами. Модератором нашого дійства була випускниця нашого закладу, кам’янчанка та екскурсовод Юлія Гіцина, яка вперше в нашому місті започаткувала гастро- маршрут.

А на завершення до нас у гості, з величною колядою, завітав народний аматорський колектив “Петридава”, який привітав усіх присутніх з святами та побажав миру та злагоди їх сім’ям!!

Все буде Україна!!! 💙💛

Разом до Перемоги !!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Слава Україні!!!

Героям слава!!!

Цікаво та змістовно пройшло засідання методичної комісії педагогів автомобільного транспорту (голова – Олег Тимчук). Позитивне спілкування, аналіз творчих напрацювань, здобутків педагогів, що атестуються у 2024 році та нові ідеї щодо покращення освітнього процесу – ось основні питання, які опрацювали члени комісії. Кожен педагог отримав позитивні враження від зустрічі, переконався, що професійна освіта перебуває в постійному […]

Державний навчальний заклад «Подільський центр професійно-технічної освіти» долучився до благодійної акції «З теплом у серці» та передали смаколики на благодійний волонтерський центр «Розмай», які обовʼязково передадуть нашим захисникам на фронт. У акції взяли участь здобувачі освіти, батьки, педагогічні працівники. Сподіваємося, що солодкі подарунки принесуть нашим мужнім і незламним воїнам частинку домашнього затишку і тепла. Дякуємо […]

Центр розвитку кар’єри ДНЗ «Подільський центр ПТО» був залучений до пілотування інструментарію для ЦРК. Адаптація, пілотування та фіналізація інструментарію здійснювалися в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Для зміцнення спроможності закладів освіти у сприянні працевлаштуванню молоді Проєкт USAID розробив методику організації роботи українських Центрів розвитку кар’єри та забезпечив необхідними дієвими навчально-наочними посібниками, в яких зібрана […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x