Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/podcpto/domains/podcpto.km.ua/public_html/wp-content/themes/eu4skills/template-parts/content-news.php on line 23

Сьогодні у Центрі за підтримки Департамент освіти та науки відбувся надзвичайний захід – презентація книги “Жива українська кухня”, на вшанування пам’яті відомої дослідниці гастрономічної історії України, художниці, викладачки та дизайнерки Ольги Павленко, яка загинула влітку 2022 року внаслідок влучення російської ракети в торговий центр м.Кременчук.

Книгу “ЖУК” – жива українська кухня, закладу презентувала дослідниця кухні Поділля Viktoriia Zerklevich, а майстри та учні професій харчових технологій приготували смачні страви за рецептами Олі. Так, Ряба Ірина презентувала присутнім “Яворівський пиріг”, цікаво розповіла про його походження та технологію приготування;

Матковська Любов представила різдвяне печиво “коники” та “панночки”; Олена Галкіна пригостила всіх смачним хлібом, випеченим на власній заквасці, а Анастасія Маканик приготувала “кроля по – козацьки” та сучасно подала гостям для дегустації. Смачною була й “засипана капуста”, приготовлена майстром Тетяною Срібняк, яка наголосила, що їй відома дана страва, так як завжди на різдвяні свята її готувала бабуся. Олена Чугаєва розповіла всім про наливки, які описані в книзі та подала десерт “Гомбовці” за рецептом Олі Кольорово.

Шанованими гостями заходу були представники готельно – ресторанного бізнесу та закладів освіти нашого міста:

Дмитро Підлісний, готельно- ресторанний комплекс Клеопатра;

Вадим Дунець, ресторан “Тарас Бульба”;

Андрій Войтків, ресторан “Ситий пес”;

Віталій Завадський, готель “Ратуша”

Галина Локай, готельно- ресторанний комплекс “Ксенія”;

Леся Драбчук, ресторан “Стара Фортеця”;

Валентина Вощинська, “Кава від Поліцмейстера”;

Марина Фатіна, гостинний дім “Карта”;

Марина Каденюк, ресторація “Франт”;

Ганна та Артем Нефедові, представники фахового коледжу харчової промисловості;

Ольга Мальченко, директор коледжу архітектури та будівництва, які з задоволенням дегустувати страви, приготовлені нашими майстрами. Модератором нашого дійства була випускниця нашого закладу, кам’янчанка та екскурсовод Юлія Гіцина, яка вперше в нашому місті започаткувала гастро- маршрут.

А на завершення до нас у гості, з величною колядою, завітав народний аматорський колектив “Петридава”, який привітав усіх присутніх з святами та побажав миру та злагоди їх сім’ям!!

Все буде Україна!!! 💙💛

Разом до Перемоги !!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Слава Україні!!!

Героям слава!!!

Творчий звіт

25 квітня 2024 року відбувся творчий звіт художніх колективів серед здобувачів освіти та працівників Подільського професійного коледжу

Проєкт #GIZ_ENEFEDU2.0 успішно завершений! Центр отримав від Міжнародних донорів: будівельні матеріали на утеплення гуртожитку, будівельні ліси, енергоефективні вікна, аварійні двері, меблі для гуртожитку, – і все це на загальну суму 800 тисяч грн! А ще інтерактивну панель, мультимедійні дошки, комп’ютери, навчальні посібники з чотирьох мільтикваліфікацій у сфері енергоефективності! Наші здобувачі освіти навчились працювати за принципом […]

29 березня 2024 року в Центрі відбулася атестація педагогічних працівників, яка проходила за новим Положенням про атестацію педагогічних працівників. Члени атестаційної комісії, яку очолив Вадим САВЧУК, ознайомилися з досвідом роботи та досягненнями педагогів у міжатестаційний період, оцінили їх професійні компетентності з урахуванням їхніх посадових обов’язків відповідно до основних принципів роботи атестаційної комісії, а саме: відкритість […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x