Вчитися корисно протягом усього життя!!! Дізнаватись про щось нове завжди цікаво!!!! Саме з такою метою наші здобувачі освіти з професії “кухар; кондитер” Лупан Христина та Павленко Крістіна разом з майстром виробничого навчання Чугаєвою О.А. відвідали майстер-клас за темою “Культура та особливості сучасної італійської кухні”, який проводив президент Асоціації UCM Italy Паоло Брешиа, разом із командою спеціалістів.
Представники нашого закладу мали змогу власноруч виготовити пасту вручну, дізнались секрети приготування страв Півдня Італії, про важливість вибору якісних продуктів і специфіку обслуговування клієнтів.
Наприкінці було проведено дегустацію страв, де усі могли спробувати власноруч приготовлену пасту
Дякуємо організаторам та майстру за нові знання та вміння!!!