Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

Сьогодні у Центрі за підтримки Департамент освіти та науки відбувся надзвичайний захід – презентація книги “Жива українська кухня”, на вшанування пам’яті відомої дослідниці гастрономічної історії України, художниці, викладачки та дизайнерки Ольги Павленко, яка загинула влітку 2022 року внаслідок влучення російської ракети в торговий центр м.Кременчук.

Книгу “ЖУК” – жива українська кухня, закладу презентувала дослідниця кухні Поділля Viktoriia Zerklevich, а майстри та учні професій харчових технологій приготували смачні страви за рецептами Олі. Так, Ряба Ірина презентувала присутнім “Яворівський пиріг”, цікаво розповіла про його походження та технологію приготування;

Матковська Любов представила різдвяне печиво “коники” та “панночки”; Олена Галкіна пригостила всіх смачним хлібом, випеченим на власній заквасці, а Анастасія Маканик приготувала “кроля по – козацьки” та сучасно подала гостям для дегустації. Смачною була й “засипана капуста”, приготовлена майстром Тетяною Срібняк, яка наголосила, що їй відома дана страва, так як завжди на різдвяні свята її готувала бабуся. Олена Чугаєва розповіла всім про наливки, які описані в книзі та подала десерт “Гомбовці” за рецептом Олі Кольорово.

Шанованими гостями заходу були представники готельно – ресторанного бізнесу та закладів освіти нашого міста:

Дмитро Підлісний, готельно- ресторанний комплекс Клеопатра;

Вадим Дунець, ресторан “Тарас Бульба”;

Андрій Войтків, ресторан “Ситий пес”;

Віталій Завадський, готель “Ратуша”

Галина Локай, готельно- ресторанний комплекс “Ксенія”;

Леся Драбчук, ресторан “Стара Фортеця”;

Валентина Вощинська, “Кава від Поліцмейстера”;

Марина Фатіна, гостинний дім “Карта”;

Марина Каденюк, ресторація “Франт”;

Ганна та Артем Нефедові, представники фахового коледжу харчової промисловості;

Ольга Мальченко, директор коледжу архітектури та будівництва, які з задоволенням дегустувати страви, приготовлені нашими майстрами. Модератором нашого дійства була випускниця нашого закладу, кам’янчанка та екскурсовод Юлія Гіцина, яка вперше в нашому місті започаткувала гастро- маршрут.

А на завершення до нас у гості, з величною колядою, завітав народний аматорський колектив “Петридава”, який привітав усіх присутніх з святами та побажав миру та злагоди їх сім’ям!!

Все буде Україна!!! ??

Разом до Перемоги !!!??????

Слава Україні!!!

Героям слава!!!

У нашому коледжі відбулося неймовірне святкове дійство – аби додати трішки магії до буднів і подарувати кожному приємні теплі моменти. Ми підбили підсумки першого семестру, пораділи успіхам, нагородили грамотами найактивніших студентів та зібрали донати на благодійному ярмарку. Ми вкотре переконалися, як важливо мати простір, де можна отримати підтримку, святкові теплі радощі, розкрити свої таланти та […]

А у нас відбувся переворот — День самоврядування! Здобувачі освіти приміряли ролі викладачів: узяли в руки указки, зробили «суворий погляд» і впевнено зайняли місця біля дошки та й за директорським столом. Кажуть, все було «серйозно» І, здається, після цього всі трохи краще розуміють один одного. Дякуємо всім за гарну атмосферу.

В рамках роботи Центру розвитку кар’єри 06.10.2025р. відбувся інтерактивний тренінг з розвитку професійної компетентності та кар’єрного зростання “Викладач 2.00: будуємо особистий бренд та випереджаємо час”. Ліліанна Семенюта, тренерка-менторка за напрямами комунікаціїї, контент, PR, брендінг консалтингової компанії «NDC GROUP», неформальна освіта ГО “ВІК МОЖЛИВОСТЕЙ” Наталя Денисьєва, бізнес-консультантка за напрямами стратегія, маркетинг, PR консалтингової компанії «NDC GROUP», […]