Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

Поетапна атестація перукарів-модельєрів

Наші здобувачі освіти показали, як виросли за час виробничої практики: упевнені рухи, акуратність, власний стиль і бажання вдосконалюватися. Кожна робота — не просто навик, а результат старання та сміливості. Крок за кроком формуємо фахівців

У нашому кулінарному просторі вже пахне корицею та імбиром, сяють вогники і лунають знайомі різдвяні мелодії. Ми з радістю відкриваємо серію новорічно-різдвяних майстер-класів — про тепло, творчість і затишні спільні моменти. А першими гостями стали малюки. Вчора під керівництвом наших майстрів та шеф-кухарки Лілії Слрокіної вони з захопленням розмальовували різдвяні пряники, зустрілися зі Святим Миколаєм, […]

Коли пончики та донатси – головні герої заняття. Здобувачі освіти відпрацьовували технологію приготування, начинення та декорування — від ідеального тіста до апетитного фінального штриха. Оце практика – яка пахне ваніллю і шоколадом. Бо справжній пекар формується не лише з рецептів, а з досвіду.

У коледжі відбулася виховна година, присвячена Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, які ціною власного здоров’я і життя зупинили одну з найбільших техногенних катастроф в історії Під час заходу здобувачі освіти дізналися про події весни 1986 року, масштаби аварії та героїзм ліквідаторів, медиків, військових і добровольців. Особливий акцент зроблено на […]