Заклад професійної (професійно-технічної) освіти

День кухаря та кондитера

24.10.2023р. здобувачі освіти нашого Центру мали змогу поринути в атмосферу смакоти та пахощів, які для них організували учні професій харчових технологій. ??? Смачна випічка, деруни з різними начинками, різноманітні солодощі стали до вподоби усім присутнім на святі, а представники перших курсів мали змогу ще й пройти кулінарний квест, де самі найактивніші отримали солодкі подарунки. ???

Цікавим став і майстер клас, де усі охочі мали змогу повправлятися в нових техніках приготування канапків з тостового хліба.??

У нашому коледжі відбулося неймовірне святкове дійство – аби додати трішки магії до буднів і подарувати кожному приємні теплі моменти. Ми підбили підсумки першого семестру, пораділи успіхам, нагородили грамотами найактивніших студентів та зібрали донати на благодійному ярмарку. Ми вкотре переконалися, як важливо мати простір, де можна отримати підтримку, святкові теплі радощі, розкрити свої таланти та […]

А у нас відбувся переворот — День самоврядування! Здобувачі освіти приміряли ролі викладачів: узяли в руки указки, зробили «суворий погляд» і впевнено зайняли місця біля дошки та й за директорським столом. Кажуть, все було «серйозно» І, здається, після цього всі трохи краще розуміють один одного. Дякуємо всім за гарну атмосферу.

В рамках роботи Центру розвитку кар’єри 06.10.2025р. відбувся інтерактивний тренінг з розвитку професійної компетентності та кар’єрного зростання “Викладач 2.00: будуємо особистий бренд та випереджаємо час”. Ліліанна Семенюта, тренерка-менторка за напрямами комунікаціїї, контент, PR, брендінг консалтингової компанії «NDC GROUP», неформальна освіта ГО “ВІК МОЖЛИВОСТЕЙ” Наталя Денисьєва, бізнес-консультантка за напрямами стратегія, маркетинг, PR консалтингової компанії «NDC GROUP», […]